Έτοιμη να ρίξει… βόμβα με Τεόντοσιτς η Βίρτους Μπολόνια

από AllAboutARIS

Η Βίρτους Μπολόνια θέτει τον πήχη ψηλά για τη νέα σεζόν, με την ιταλική ομάδα να ετοιμάζει μεγάλη πρόταση προς τον Μίλος Τεόντοσιτς.

H κατάκτηση του Champions League της νέας σεζόν έχει… ανοίξει την όρεξη των ανθρώπων της Βίρτους Μπολόνια. Η ιταλική ομάδα θέλει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη τη νέα σεζόν, έχοντας ένα πιο ισχυρό σύνολο. Στο πλαίσιο αυτό ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του για τη νέα σεζόν. 

Ο μεγάλος στόχος των Ιταλών ακούει στο όνομα Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ, που γνωρίζεται πάρα πολύ καλά με τον Τζόρτζεβιτς, από την κοινή θητεία τους στην εθνική Σερβίας, είναι ελεύθερος στην αγορά και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα μάλιστα με Μέσα από την Ιταλία, η Βίρτους είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Κι αυτό γιατί οι διοικούντες την Βίρτους έχουν έτοιμη πρόταση που ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο δύο ετών.

Στον πρώτο χρόνο το συμβόλαιο του Τεόντοσιτς θα φτάνει το 1,1 εκατ. ευρώ ενώ τον δεύτερο χρόνο το συμβόλαιο θα φτάσει στα 1,2 εκατ. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, στο.. κυνήγι του Τεόντοσιτς αναμένεται να μπει και η Αναντολού Εφές το καλοκαίρι.

Προτεινόμενα Άρθρα