Ηλιόπουλος: "Τα παιδιά δούλεψαν εξαιρετικά όλη τη χρονιά"

από Γιώργος Γκάτος

Μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας, το επίπεδο των "κιτρινόμαυρων" και την επόμενη μέρα του

“Ξεκινήσαμε αρκετά αργά, αλλά βλέποντας τις δυαντότητες της ομάδας και το πως δουλεύουν οι αθλητές, στόχος μας ήταν τα πλέι οφ. Τα ζητήσαμε όλα βλέποντας τις δυνατότητες της ομάδας. Η ομάδα είχε την δυνατότητα για πλέι οφ, τα υπόλοιπα τα κατάφεραν τα παιδιά” τόνισε αρχικά για την πορεία της Κ15. 

Για το επίπεδο της ομάδας:

“Μπορώ να πω ότι το επίπεδο βόρεια, είναι αρκετά υψηλό κι ας φημίζονται οι ομάδες της Αθήνας. Είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο και το λέω γιατί είδα και τις αντίστοιχες ομάδες.

Για τους γονείς που συχνά αποτελούν πρόβλημα:

“Εγώ αδιαφορώ. Δεν μπορείς να ασχοληθείς. Αν με ρωτήσεις ποιο παιδί είναι πιο όμορφο, θα πω η κόρη μου. Δεν τους κατηγορώ. Απλά δεν έχουν τον τρόπο και τα μέσα να τους βοηθήσουν”.

Για το πως χτίστηκε αυτή η ομάδα:

“Η ομάδα ήταν πολύ καλή. Τα παιδιά δούλεψαν εξαιρετικά όλη την χρονιά. Δουλεύουν όλοι μαζί από πέρσι και έγιναν προσθήκες 4-5 ποδοσφαιριστών. Το επίπεδο είναι πολύ καλό και δεν θεωρώ καθόλου τυχαία την συμμετοχή μας στον τελικό. Είχα πει στον τελικό ότι αξίζαμε παραπάνω και βάση στατιστικών. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε έξι τελικές και κανένα γκολ, ενώ ο ΠΑΟΚ με τέσσερις τελικές έβαλε τρία γκολ.”

Για το αν επιθυμεί αυτή η ομάδα να επανδρώσει το ανδρικό τμήμα:

“Το εύχομαι να επανδρώσουν την ομάδα του ΑΡΗ. Τέσσερις ποδοσφαιριστές μας είναι στην Εθνική Κ15. Είναι καλό δείγμα αυτό. Θα μπορούσαν να είναι και άλλοι.”

Για το τι χρειάζεται για να ανέβουν επίπεδο και να φτάσουν να είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα:

“Η μεταβατική περίοδος είναι πολύ σημαντική περίοδος για έναν ποδοσφαιριστή, γιατί μπορεί να βελτιώσει κομμάτια στα οποία υστερεί. Δεν υπάρχει μέρα που να μην δουλέψει. Είτε αποθεραπεία, είτε αποκατάσταση, είτε τεχνική. Επίσης παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα: το αν θα μπορούν, το αν θα είναι τυχεροί, το αν θα υπάρχει διάθεση να τους εκμεταλλευτούμε.”

Ενώ, για το αν θα συνεχίσει στον ΑΡΗ:

“Είναι αρκετά πρόωρο. Θα τελειώσουν με το καλό οι υποχρεώσεις όλων των ομάδων του ΑΡΗ και θα το δούμε. Προσωπική μου επιθυμία να συνεχίσω στον ΑΡΗ.”

Προτεινόμενα Άρθρα