Μπαράζ επαφών, για το θέμα του μπαν

από AllAboutARIS

Το μείζον θέμα που έχει να χειριστεί η διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, είναι το θέμα του μπαν και η επίλυσή του, βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας.

Το αν θα μπορέσει η Κ.Α.Ε. ν’ απαλλαγεί από την ποινή της απαγόρευσης των μεταγραφών, θα καθορίσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό, εν όψει της νέας σεζόν. Καιρός για χάσιμο δεν υπάρχει, γι’ αυτό και οι διοικούντες τον ΑΡΗ, έχουν εστιάσει στο πως θα καταφέρουν ν’ απαλλάξουν την ομάδα από τον συγκεκριμένο βραχνά. Τις τελευταίες ημέρες, γίνονται διαρκώς επαφές με την πλευρά των παικτών οι οποίοι επέλεξαν τη νομική οδό για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους και δικαιώθηκαν στο δικαστήριο της FIBA, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να επέλθεί συμφωνία.

Το ποσό που πρέπει να διαθέσει αυτή την στιγμή η Κ.Α.Ε. για ν’ απαλλαγεί από το απαγορευτικό μεταγραφών, αγγίζει τις 650.000 ευρώ (630.000 για την ακρίβεία). Εφόσον υπάρξουν συμφωνίες με τους πιστωτές θα χρειαστεί και “ζεστό” χρήμα, για να καταβληθεί ως προκαταβολή. Οι άνθρωποι της Κ.Α.Ε., κινούνται παράλληλα για την εξεύρεση χορηγών για να εξασφαλίσουν ένα ποσό ενώ συνεχίζονται οι επαφές με επιφανείς ανθρώπους της “κιτρινόμαυρης” οικογένειας.

Προτεινόμενα Άρθρα