Το "θέλω" ΑΡΗ-Ρόουζ και η βασική προϋπόθεση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η χθεσινή τελευταία συγκέντρωση των παικτών του ΑΡΗ, συνοδεύτηκε και από τις αναρτήσεις των περισσότερων ποδοσφαιριστών στα social media,

Αναμέσα σε αυτές υπάρχει και εκείνη του Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος ευχήθηκε να δει ξανά σύντομα τους συμπαίκτες του. 

Ο Σάββας Παντελίδης ρωτήθηκε χθες για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό -όπως και για τον Γκαρσία που είναι επίσης δανεικός- χωρίς όμως να δίνει πολλές λεπτομέρειες. 

Η επιθυμία της ομάδας να διατηρήσει τον παίκτη, υπάρχει. Οπως το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του 26χρονου στόπερ. Στην περίπτωση του όμως, δεν είναι αρκετά. 

Ο Ρόουζ δεσμεύεται με ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο από τη Λοριάν, την ώρα που υπάρχει ρήτρα για την απόκτησή του η οποία ξεπερνάει τις 300 χιλιάδες ευρώ. Ενα ποσό το οποίο ο ΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν προτίθεται να δώσει. 

Με τα τωρινά δεδομένα, οι “κιτρινόμαυροι” θα διατηρήσουν τον Ρόουζ στο δυναμικό τους μόνο στην περίπτωση που αυτός λύσει το συμβόλαιό του με τη Λοριάν. Ο ίδιος το γνωρίζει και χρειάζεται να πιέσει και αυτός προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, από τη στιγμή που απολαμβάνει την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και θέλει να συνεχίσει στον ΑΡΗ.

Στην περίπτωση βέβαια που δεν γίνει αυτό, τότε ο ΑΡΗΣ θα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις παικτών για το κέντρο της άμυνας του.

Προτεινόμενα Άρθρα