Παντελίδης: “Το ματς με την Ξάνθη, ήταν η αρχή”

από AllAboutARIS

Ο Σάββας Παντελίδης κάνει τον δικό του απολογισμό, για την σεζόν που ολοκληρώθηκε και στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε πως, το ματς με την Ξάνθη ήταν η αρχή για την αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας του ΑΡΗ.

“Πίστευα πως ο ΑΡΗΣ χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση. Υπάρχουν παίκτες από πολλές χώρες, παίκτες που ήρθαν με τον προηγούμενο προπονητή και χρειάστηκε πολύ δουλειά, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ώστε να μπορέσουμε να δεθούμε.

Αυτό μας δημιούργησε πολλές δυσκολίες. Μπορεί να μην υπήρχε επόμενη μέρα μετά το ματς με την Ξάνθη. Το πιο δύσκολο για εμένα όμως ήταν η επόμενη μέρα του αποκλεισμού από το κύπελλο και η επόμενη μέρα από την Λιβαδειά. Πίστεψα ότι χάσαμε την αξιοπρέπεια μας ως ομάδα. Εκεί αναλογιστήκαμε τις ευθύνες μας. Το ματς με την Ξάνθη ήταν η αρχή. Θεωρώ ότι δεν έχουμε φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Μέσα από την σκληρή δουλειά, θα γίνουμε καλύτερα. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, με καλύτερη οργάνωση. Κάτι φυσιολογικό το να μην υπάρχει γιατί το κλαμπ ήταν εκεί που ήταν.

Σε διάστημα 2 μηνών, η ομάδα ανέβασε 30% τα τρεξίματα της. Θα το καταλάβετε εύκολα αν βλέπατε ΑΡΗ. Το πληρώσαμε αυτό, αλλά είδαμε μια άλλη ομάδα στον δεύτερο γύρο.” Τόνισε ο κόουτς του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα