Ο χάρτης των συμβολαίων της επόμενης σεζόν

από AllAboutARIS

Η σεζόν για τον μπασκετικό ΑΡΗ ολοκληρώθηκε εχθές και το AllAboutARIS καταγράφει το τι ισχύει με τα συμβόλαια των παικτών, για τη νέα σεζόν.

Μία πάρα πολύ δύσκολη αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της, με τον ΑΡΗ να τερματίζει στην 9η θέση του πρωταθλήματος, με 8 νίκες και 18 ήττες. Ουδείς γνωρίζει το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, όμως οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να κοιτάξουν την επόμενη μέρα τους.

Το περασμένο καλοκαίρι, δημιουργήθηκε μία ομάδα υπό καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών (αυτή η συνθήκη παραμένει μέχρι σήμερα). Πάμε να δούμε σε αυτό το σημείο τι προβλέπουν οι συμφωνίες που έγιναν πέρυσι, εν όψει της νέας σεζόν.

Λάκι Τζόουνς: Υπέγραψε πέρυσι διετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Μάικ Κάιζερ: Έχει οψιόν ανανέωσης για τη νέα χρονιά, με αυξημένες αποδοχές. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου, είτε ο ίδιος είτε η ομάδα, έχει την δυνατότητα να καταβάλλει ένα ποσό και να ενεργοποιήσει το opt-out. Σε διαφορετική περίπτωση, ανανεώνεται αυτομάτως η συνεργασία και για τη νέα σεζόν

Βασίλης Τολιόπουλος: Αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν από τον Ολυμπιακό και συμφώνησε με τον ΑΡΗ, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Έλληνας γκαρντ θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για να συζητήσει το ενδεχόμενο ν’ ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα.

Δημήτρης Βεργίνης: Υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 το καλοκαίρι που μας πέρασε. Υπάρχει οψιόν ανανέωσης για την επόμενη σεζόν.

Λευτέρης Μποχωρίδης: Η συμφωνία που έκανε πέρυσι το καλοκαίρι, προβλέπει τριετές συμβόλαιο (1+1+1), συνολικής αξίας 170.000 ευρώ. Η συμφωνία προβλέπει αυξημένες απολαβές για του χρόνου και θα συζητήσει με την ομάδα το αν θα παραμείνει.

Δημήτρης Φλιώνης: Έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, αλλά έχει την δυνατότητα να κάνει opt-out, μέχρι τα μέσα Ιουνίου. 

Γκάρι Μπελ: Η συμφωνία που έχει κάνει, προβλέπει συνεργασία και για του χρόνου, με αυξημένες απολαβές. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου, είτε ο ίδιος, είτε η ομάδα, έχει την δυνατότητα να ενεργοποιήσει το opt-out. Αν δεν γίνει μία τέτοια ενέργεια, το συμβόλαιό του ανανεώνεται και για τη νέα χρονιά.

Στράτος Βουλγαρόπουλος: Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Μπορίς Νταλό: Υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι, συμβόλαιο μέχρι το 2021

Βασίλης Χρηστίδης: Έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Διαμαντής Σλαφτσάκης: Έχει οψιόν ανανέωσης και για τη νέα χρονιά.

Γκάρι ΜακΓκί: Υπάρχει συμφωνία και για την επόμενη σεζόν. Εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος ή η ομάδα, μπορεί να καταβάλλει ένα ποσό μέχρι τα μέσα Ιουνίου και να ενεργοποιήσει το opt-out. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, ενεργοποιείται αυτόματα η συμφωνία για τη νέα χρονιά, με αυξημένες αποδοχές.

Ραμόν Χάρις: Υπάρχει προοπτική ανανέωσης και για τη νέα σεζόν. Τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο παίκτης, έχουν την δυνατότητα μέχρι τα μέσα Ιουνίου να καταβάλλουν ένα ποσό και να λήξουν την συνεργασία τους. Αν δεν γίνει αυτό, ενεργοποιείται αυτόματα η συμφωνία για τη νέα χρονιά.

Γιώργος Αγγέλου: Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε, με την ολοκλήρωση της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα