Ο απολογισμός του Άγγελου Χαριστέα για τον φετινό ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στην Ευρώπη και ο Άγγελος Χαριστέας μέσω του blog του κάνει τον απολογισμό της χρονιάς, απονέμει τα εύσημα σε Σάββα Παντελίδη και διοίκηση και χρήζει τον Μανώλη Σιώπη ως τον MVP των Κιτρίνων.

Aυλαία με εκκωφαντικό τρόπο έκανε ο ARHS στο πρωτάθλημα της Super League. Μια νίκη που γράφτηκε στην ιστορία λόγω της έκτασης του σκορ κάτι που αν μη τι άλλο ήταν το καλύτερο δώρο στον κόσμο του που όλα αυτά τα χρόνια υπέμενε πολλά για να φτάσει και πάλι μετά από χρόνια να δει την ομάδα να παίρνει τη θέση που τις αναλογεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη. 

Η φετινή χρονιά είναι απόλυτα πετυχημένη για τον Αρη. Η επιστροφή στην Ευρώπη προσθέτει πρεστίζ και επαναφέρει την ομάδα στην ελίτ. Μιας και αυτό το blog είναι και το τελευταίο της χρονιάς θέλω να κάνω έναν μίνι απολογισμό. Οπως αποδείχτηκε όλα τα προβλήματα που προέκυψαν ήταν για καλό. Η εσωστρέφεια, η γκρίνια, η αλλαγή προπονητή, όλα βγήκαν προς όφελος του Αρη. Η ομάδα δοκιμάστηκε και πέτυχε. Βγήκε νικήτρια. Εκτός όλων των άλλων, ο ΑΡΗΣ ήταν μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Super League.

Προτεινόμενα Άρθρα