Έπεσε Γ και οδεύει προς την Δ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Το προβλήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς οι «κυανόλευκοι» κινδυνεύουν ακόμα και με αφαίρεση 33 βαθμών, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην τέταρτη κατηγορία!

Καταστροφική αποδεικνύεται η φετινή χρονιά για τον Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν τη σεζόν ελπίζοντας πως θα βάλουν τέλος στις χαμηλές κατηγορίες και πως θα επιστρέψουν στη Super League. 

Παρόλα αυτά τα πράγματα ήρθα εντελώς διαφορετικά για τον Γηραιό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε από νωρίς μακριά από τον στόχο της και με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών να προχωράει ήρθε αντιμέτωπη ακόμα και με το φάσμα του υποβιβασμού.

 
Ο Ηρακλής κατά την διάρκεια της χρονιάς είχε έξι διαφορετικούς τεχνικούς στον πάγκο του, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανατρέψει τα κακώς κείμενα. Η «καμπάνα» της ΕΠΟ ήταν καθοριστική για τον Γηραιό. Λίγο πριν από την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθών με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 11η θέση της Football League που οδηγεί στην τρίτη τη τάξη κατηγορία.

Ο Γηραιός τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και από τους 42 βρέθηκε στους 39, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα η ΑΕ Καραϊσκάκης να «κλέψει» την 10η θέση και το εισιτήριο για τη νέα Super League 2.

Το προβλήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς οι «κυανόλευκοι» κινδυνεύουν ακόμα και με αφαίρεση 33 βαθμών, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην τέταρτη κατηγορία!.

Προτεινόμενα Άρθρα