Άλμα τετράδας η Χετάφε

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Με αυτή τη νίκη η Χετάφε έφτασε τους 58 βαθμούς και σε συνδυασμό με την βαριά ήττα της Σεβίλλης από την Λεγανές εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση

Η ξέφρενη πορεία των Μαδριλένων την φετινή σεζόν συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και η παρθενική της έξοδος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ, δυο μόλις στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στη La Liga.Τον δρόμο για την άνετη επικράτηση των γηπεδούχων άνοιξε στο 16′ ο Χόρχε Μολίνα με το 14ο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

 
Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φανούν απειλητικοί, έμειναν με δέκα παίκτες στο 70′ μετά την αποβολή του Μπόρχα και επτά λεπτά αργότερα ο Άνχελ Ροντρίγκες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες να διευρύνει κι άλλο το προβάδισμα της ομάδας του.

Με αυτή τη νίκη η Χετάφε έφτασε τους 58 βαθμούς και σε συνδυασμό με την βαριά ήττα της Σεβίλλης από την Λεγανές εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Χιρόνα παρέμεινε σε δυσμενή θέση και μόλις δυο βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Προτεινόμενα Άρθρα