Τραγούδησε με τον Χολίδη ο Νίκος Γκάλης! (vid)

από AllAboutARIS

Σπάνια και όμορφη στιγμή με πρωταγωνιστή τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί με τον Χρήστο Χολίδη.

Ο “γκάνγκστερ” του ελληνικού μπάσκετ ενέπνευσε τον γνωστό τραγουδιστή ο οποίος σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε τον σεβασμό αλλά και την χαρά του που μοιράστηκε την φωνή του. 

“Πρώτη φορά τραγούδησε και διάλεξε εμένα, όπως είπε. Έχεις μεγάλη καρδιά, μου είπε, που είπες ότι χάρη σε εμένα δεν έμπλεξες με ναρκωτικά και κακές παρέες. Νίκο Γκάλη να ξέρεις πως πολλά παιδιά σαν εμένα δεν έμπλεξαν με κακές παρέες και αυτό χάρη σε εσένα. Επειδή θέλαμε απλά να σου μοιάζουμε. Σε ευχαριστούμε για όλα” ήταν το μήνυμά του, με τον Νίκο Γκάλη να τραγουδά Χρήστο Πουλόπουλο.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πρώτη φορά τραγούδησε κ διάλεξε εμένα όπως είπε !! Έχεις μεγάλη καρδιά μου είπε που είπες ότι χαρη σε μένα δεν εμπλεξες με ναρκωτικά κ κακές παρέες !! Νικο Γκάλη να ξέρεις πως πολλά παιδιά σαν εμένα δεν έμπλεξαν με κακές παρέες κ αυτό χαρη σε σένα !! Επειδή θέλαμε απλά να σου μοιάσουμε ! Σ ευχαριστούμε για όλα ❤️respect

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos_cholidis (@christos_cholidis) στις

Προτεινόμενα Άρθρα