"Θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα παίξουμε!"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Πρώτα απ’ όλα η Τσέλσι πρέπει να παίζει κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ γιατί πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο."

Φαίνεται πως ο Βέλγος άσος εξακολουθεί να παραμένει αναποφάσιστος καθώς από τη μια δεσμεύεται με τους Λονδρέζους, αλλά από την άλλη πολιορκείται έντονα από τη «βασίλισσα», με τον ίδιο να μην κρύβει το όνειρό του να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα της Ρεάλ. 

Μετά το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το απόγευμα της Κυριακής, ο Αζάρ ρωτήθηκε  για τις πιθανότητες που έχει η Τσέλσι να πάρει τελικά μια θέση στην πρώτη τετράδα και μαζί το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου. 

 
«Πρώτα απ’ όλα η Τσέλσι πρέπει να παίζει κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ γιατί πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Θέλω κι εγώ φυσικά να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε… θα παίξουμε εκεί» είπε ο Αζάρ και… όποιος κατάλαβε. 

Για το μέλλον του Αζάρ ρωτήθηκε ξανά και ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος περιορίστηκε να πει πως «θα σεβαστώ την απόφασή του, όποια κι αν είναι αυτή…».

Προτεινόμενα Άρθρα