Δέλλας: "Ήμασταν μια ταχύτητα κάτω"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν αντάξια των απαιτήσεων σήμερα

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του στη συνέντευξη τύπου:

“Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος. Στο πρώτο ημίχρονο φαινόμασταν μια ταχύτητα κάτω σε πολλά πράγματα. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε διάφορα πράγματα εσωτερικά. Μερικά παιδιά δεν είχαν την απόδοση που περιμέναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το παιχνίδι αλλά και πάλι ο ΑΡΗΣ με τους ποιοτικούς παίκτες που έχει, έκανε τη διαφορά και πήρε το παιχνίδι.

Εγώ είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για τα παιδιά μου. Παίξαμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας μια χρονιάς πολύ απαιτητικής και επικίνδυνης για ομάδες σαν τον Παναιτωλικό. Καταφέραμε από νωρίς να φτάσουμε τον Παναιτωλικό να μην έχει προβλήματα, βλέποντας άλλες ομάδες μέχρι την τελευταία αγωνιστική να παλεύουν για την σωτηρία τους. Για εμάς ο πρωταρχικός στόχος ήταν η γρήγορη σωτηρία: την πετύχαμε. Η προώθηση παιδιών από τις ακαδημίες: την πετύχαμε. Μια αγωνιστική πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, η χρονιά κλείνει απολύτως πετυχημένα για τον Παναιτωλικό. Όπως έχω πει και άλλες φορές σε αυτή τη θέση, τα κέρδη θα είναι πολλαπλάσια την επόμενη χρονιά μέσα από αυτή τη δουλειά που έγινε φέτος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία και τη στήριξη του. Είναι στιγμές συγκινητικές για εμένα. Είμαι λίγα χρόνια προπονητής και δεν περίμενα να νιώσω αυτό που ένιωσα.”

Προτεινόμενα Άρθρα