Η άμυνα του ΑΡΗ και τα λάθη του Ηφαίστου

από AllAboutARIS

Το καλύτερο φετινό του αμυντικό παιχνίδι, ο ΑΡΗΣ το έκανε στον Α΄ γύρο κόντρα στον σημερινό του αντίπαλο, τον οποίον περιόρισε στους 54 πόντους.

Ανήμερα των Φώτων, ο ΑΡΗΣ υποδέχτηκε στο κατάμεστο “Nick Galis Hall” τον Ήφαιστο Λήμνου. Οι “κίτρινοι” έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς μετά από 11 αγωνιστικές βρισκόταν στο 2-9 κι έψαχναν μία νίκη για να “ξεκολλήσουν” από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη μπήκαν αποφασισμένοι στο παρκέ και παίζοντας άμυνα για σεμινάριο, κατάφεραν να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι κόντρα στον Ήφαιστο είναι το κορυφαίο του ΑΡΗ, όσον αφορά το παθητικό του. Οι “κίτρινοι” περιόρισαν τον αντίπαλό τους στους 54 πόντους, οδηγώντας τον και σε 24 λάθη, επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ, για την φετινή περίοδο. 45,8% δίποντα, 26,9% τρίποντα και 68,7% στις βολές, ήταν εκείνη την ημέρα τα ποσοστά της ομάδας του Σωτήρη Μανωλόπουλου, η οποία σε κανένα σημείο του αγώνα, δεν είχε καταφέρει να βρει λύσεις στην εξαιρετική άμυνα του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα