Απαντήσεις και στο πρωτάθλημα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με καλή ψυχολογία αλλά και δύο απουσίες στην Αθήνα οι κιτρινόμαυροι.

Το restart του ΑΡΗ ξεκίνησε στο Κύπελλο και τώρα έρχεται το πρωτάθλημα για να δοθεί η συνέχεια. 

Οι “κιτρινόμαυροι” σήκωσαν κεφάλι κόντρα στην Τρίπολη και πήραν νίκη ψυχολογίας, θέλοντας να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και στη Super League με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης σήμερα στις 17:15 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS).

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει μεγάλο κίνητρο για το “τρίποντο” ώστε να… ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς των προηγούμενων αγώνων και ενδεχομένως να αξιοποιήσει το αυριανό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ώστε να ανέβει στην 3η θέση της βαθμολογίας. 

Ο ΑΡΗΣ ταξίδεψε στην Αθήνα με τη δεδομένη απουσία του τραυματία/τιμωρημένου Μπεναλουάν αλλά και τον επίσης τραυματία Ματίγια (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική).

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Rose, Mancini, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Το ματς βέβαια δεν αναμένεται εύκολο απέναντι στην μαχητική “Ελαφρά Ταξιαρχία” του Γιώργου Παράσχου, η οποία βάζει δύσκολα και το ίδιο θέλει να κάνει και σήμερα ώστε να διατηρηθεί στη θέση που βρίσκονται.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ιωαννίδη, Σλίβκα και Λισγάρα, οι οποίοι δεν είναι διαθέσιμοι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και Θανάση Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), με 4ο τον Μανώλη Σκουλά. Στο VAR επιλέχθηκε ο Σλοβένος Ματέι Ζουγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα