Το πλεονέκτημα του ΑΡΗ και ο μονόδρομος της ΑΪΚ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η μεταγραφή του ΑΡΗ Ντάνιελ Σούντγκρεν, δεν βασίστηκε από την αρχή μόνο στο "θέλω" του ΑΡΗ αλλά και στη μεγάλη επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Η μη ολοκλήρωση της απόκτησης του τον περασμένο Γενάρη, επηρέασε τις σχέσεις των δύο πλευρών και αυτό φαινόταν από τις δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς ο ποδοσφαιριστής σε ΜΜΕ της χώρας του

Εμμέσως πλην σαφώς θεωρούσε την ΑΪΚ υπεύθυνη που μπλόκαρε την μετακίνησηή του στην Ελλάδα, αποτελώντας συχνά-πυκνά θέμα συζήτησης. 

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει και τον Σούντγκρεν να είναι δικαίωμα υπογραφής σε άλλη ομάδα από την 1η Ιουλίου, η ομάδα της Στοκχόλμης ρίσκαρε με το χάσει τον παίκτη χωρίς να καρπωθεί έστω ένα μικρό ποσό. Για αυτό και έδωσε τώρα τιο “οκ” για τη μετακίνησή του στον ΑΡΗ, ώστε να μην μείνει με άδεια χέρια, συν φυσικά ότι για αυτούς η περίπτωση του Σούντγκρεν είναι ιδιαίτερη. 

Πέραν από το γεγονός ότι αποτελεί “παιδί” της ΑΪΚ, ο πατέρας του έχει γράψει τη δική του ιστορία με την ομάδα και χαίρει μεγάλου σεβασμού. Στοιχείο το οποίο έπαιξε και αυτό τον ρόλο του ώστε να δρομολογηθεί τελικά η συγκεκριμένη περίπτωση.

Προτεινόμενα Άρθρα