Όργιο φημών με Νόιερ, που συγκάλεσε έκτακτη συνέντευξη τύπου!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία που θέλει τον Μάνουελ Νόιερ να κρεμάει τα γάντια του ή να ανακοινώνει την αποχώρηση του από την Εθνική ομάδα

Τις τελευταίες δύο σεζόν ταλαιπωρείται από αλλεπάλληλα προβλήματα τραυματισμών που τον έχουν αναγκάσει να λείψει από αμέτρητα παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου, αλλά και να μην βρίσκεται στην αγωνιστική κατάσταση που τον θυμούνται όλοι.

Ο Μάνουελ Νόιερ πάτησε πριν από λίγες ημέρες τα 33, όμως τα γενέθλια του δεν του έφεραν γούρι αφού τραυματίστηκε εκ νέου στον πρόσφατο αγώνα με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, στον οποίο και έγινε αλλαγή στο 53ο λεπτό.

Οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για έναν σοβαρό μυϊκό τραυματισμό στην γάμπα που τον ταλαιπωρεί σχεδόν όλη την σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι ο Γερμανός τερματοφύλακας οριακά προλαβαίνει τον τελικό κυπέλλου σε ένα μήνα περίπου.

Ωστόοσο, η κίνηση της Μπάγερν να ανακοινώσει έκτακτη συνέντευξη τύπου για το μεσημέρι της Τετάρτης έχει δημιουργήσει συναγερμό, αφού το μυαλό όλων πάει στο κακό.

Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία που θέλει τον Μάνουελ Νόιερ να κρεμάει τα γάντια του ή να ανακοινώνει την αποχώρηση του από την Εθνική ομάδα, με τις πληροφορίες προς το παρόν να βγαίνουν με το σταγονόμετρο.

Προτεινόμενα Άρθρα