Τα δεδομένα στην υπόθεση Καστρίτη

από AllAboutARIS

Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς με τον ΑΡΗ να έχει μην έχει αγωνιστικούς στόχους μιας και μετά την εξασφάλιση της παραμονής, δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ. Παράλληλα ολοκληρώνεται και η συνεργασία με τον Γιάννη Καστρίτη ο οποίος ήρθε και άλλαξε τον ΑΡΗ.

Οπότε ένα θέμα που βρέθηκε και πάλι στην επικαιρότητα είναι η παραμονή ή όχι του Γιάννη Καστρίτη στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Ένα ζήτημα το οποίο έχει δύο… όψεις και αφορούν την επιθυμία της ομάδας αλλά και του Έλληνα τεχνικού.

Καταρχήν ο Γιάννης Καστρίτης έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα του ΑΡΗ, όμως είναι λογικό ότι πριν προχωρήσουν οι συζητήσεις, θα ήθελε να γνωρίζει αν θα λυθεί το μεταγραφικό «ban» και ποιο θα είναι το πλάνο της διοίκησης εφόσον διατηρηθεί η απαγόρευση.

Στην πρώτη κουβέντα που έκανε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου έγινε ανταλλαγή απόψεων, σε ένα γενικό σχεδιασμό ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Όμως η απόφαση στο αν θα προχωρήσουν οι συζητήσεις, ανήκει στον Δημήτρη Γουλιέλμο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι… ζεστός στην παραμονή του Γιάννη Καστρίτη στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Μάλιστα ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες ότι είχε και επικοινωνία με έναν προπονητή που είναι ψηλά στην λίστα του.

 Βέβαια εδώ τίθεται ένα μεγάλο ερώτημα όσον αφορά τα κριτήρια της απόφασης, μιας και ο Γιάννης Καστρίτης έδειξε έργο στην ομάδα, έφερε σε πέρας την αποστολή του και μάλιστα με μία ομάδα την οποία δεν δημιούργησε ο ίδιος και δεν μπορούσε να αλλάξει, παρά μόνο με την έλευση Τολιόπουλου. Επίσης υπάρχουν άνθρωποι κοντά στην ομάδα και την διοίκηση της ΚΑΕ, οι οποίοι έχουν εκφράσει ήδη στην στήριξη τους στην παραμονή Καστρίτη. 

Ότι και να γίνει στο θέμα του προπονητή, θα πρέπει να λυθεί σχετικά νωρίς, ώστε αυτός που θα καθίσει στον πάγκο την νέα χρονιά να μπορεί να κάνει έναν σωστό προγραμματισμό είτε υπάρχει η απαγόρευση μεταγραφών ή όχι.

Προτεινόμενα Άρθρα