Οι περιπτώσεις των δανεικών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η επόμενη μέρα αρχίζει πλέον να απασχολεί πολύ πιο έντονα τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ. Και μεταξύ των ανοικτών υποθέσεων που υπάρχουν, βρίσκεται και αυτή των δανεικών.

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται τα ονόματα των Ματέο Γκαρσία και Λίντσεϊ Ρόουζ. Δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους ο ΑΡΗΣ έχει τον πρώτο λόγο μέχρι και τις 30 Ιουνίου. 

Η περίπτωση του Αργεντινού απασχόλησε πολύ τις προηγούμενες ημέρες, με τον ΑΡΗ να παλεύει την… μπερδεμένη περίπτωσή του. Και με “όπλο” την επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στην ομάδα. Μία επιθυμία που υπάρχει και στην περίπτωση του Λίντσεϊ Ρόουζ. 

Ο Γάλλος θα κλείσει όπως φαίνεται με θετικό πρόσημο την φετινή σεζόν, αποτελώντας μία σταθερά στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη από το ματς κόντρα στην Ξάνθη. Στη δική του περίπτωση η ρήτρα είναι πολύ πιο χαμηλή, με το “θέλω” του να μείνει να αποτελεί επίσης διαπραγματευτικό “όπλο” στα χέρια του ΑΡΗ.

Με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται σε περίπου τρεις εβδομάδες, οι δύο υποθέσεις πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα. Και αναλόγως με την εξέλιξή τους, ο ΑΡΗΣ να γνωρίζει άμεσα εάν θα βγει στην αγορά για ακόμα δύο παίκτες πρώτης γραμμής, έχοντας ρίξει για την ώρα το βάρος σε άλλες θέσεις. 

Στην περίπτωση του Γκαρσία πάντως ο ΑΡΗΣ δεν έχει εξετάσει για την ώρα πολλές περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στην ίδια θέση, περιμένοντας τις οριστικές εξελίξεις με τον 22χρονο εξτρέμ ώστε να κινηθεί αναλόγως.

Προτεινόμενα Άρθρα