Σοβαρός μέχρι το τέλος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ήττα από τον Ατρόμητο απομάκρυνε οριστικά την 4η θέση για τον ΑΡΗ, αλλά ο στόχος της Ευρώπης στην ουσία έχει επιτευχθεί.

Για να χαθεί αυτός πρέπει να γίνουν… θαύματα θαυμάτων είτε στο Κύπελλο είτε στο πρωτάθλημα. Στην πρώτο διοργάνωση η ομάδα απλά παρακολουθεί. Στη δεύτερη οφείλει να κάνει το καθήκον της. Δηλαδή να παρουσιάσει ένα σοβαρό πρόσωπο τις τελευταίες αγωνιστικές. 

Από το ματς με τον ΟΦΗ και μετά, φαίνεται να υπάρχει υποσυνείδητα μία χαλαρότητα, η οποία έχει παίξει τον ρόλο της στις δύο διαδοχικές ήττες από Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. 

Ο ΑΡΗΣ έχει ακόμα δύο παιχνίδια μπροστά του. Και μάλιστα δύσκολα αφού το ένα είναι στην έδρα του Παναιτωλικού ενώ η Ξάνθη ενδεχεται να έχει το δικό της κίνητρο στο φινάλε του πρωταθλήματος. Ασχετα από αυτά όμως, οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να παρουσιάσουν το σοβαρό τους πρόσωπο στις τελευταίες δύο στροφές της χρονιάς. Κάτι το οποίο καλείται να διαχειριστεί ο Σάββας Παντελίδης, αρχής γενομένης από την προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Προτεινόμενα Άρθρα