"Δεν έχει πωληθεί ο Γκαρσία, προτεραιότητά μας ο ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

Οι εκπρόσωποι του Αργεντίνου εξτρέμ, ξεκαθάρισαν πως ο παίκτης δεν έχει πωληθεί.

“Θόρυβο” σήκωσαν οι δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ότι ο Ματέο Γκαρσία πωλήθηκε. Ο πρόεδρος της νησιωτικής ισπανικής ομάδας, ωστόσο, δεν αποκάλυψε την ομάδα στην οποία παραχωρήθηκε (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ, λόγω… δέσμευσης.

“Ο Ματέο Γκαρσία πωλήθηκε. Δεν θα πούμε το όνομα της ομάδας που τον αγόρασε σεβόμενοι τις ρήτρες εμπιστευτικότητας”, υποστήριξε ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

Οι εκπρόσωποι του Νοτιοαμερικανού, Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο και Αγουστίν Γκρίγκο, ξεκαθαρίζουν όμως ότι, ο μεσοεπιθετικός από την Κόρδοβα επουδενί έχει πωληθεί, όπως κι ότι προτεραιότητα του αποτελεί ο Άρης.

“Ο Ματέο δεν έχει πωληθεί. Πώς γίνεται να έχει πωληθεί, χωρίς να έχει δώσει το OK o ίδιος ο παίκτης. Μέχρι τις 30 Ιουνίου είναι παίκτης του ΑΡΗ, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με την υπόθεση. Είναι σίγουρο ότι δεν έχει δρομολογηθεί κάποια πώληση. Τουλάχιστον από την πλευρά μας την αγνοούμε”. 

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα