Ντε Μπαρτόλο στο AllAboutARIS: "Ο ΑΡΗΣ έχει τον πρώτο λόγο"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Κανένας δεν έχει μιλήσει με εμάς αυτή τη στιγμή"

Τέλος στην παραφιλολογία με τον Ματέο Γκαρσία βάζει ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, μέσω του AllAboutARIS. 

Ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του Αργεντινού ξεκαθαρίζει τα δεδομένα όσον αφορά την περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ, τονίζοντας ότι δεν έχει μιλήσει κανένας με τη δική τους πλευρά.

“Για να γίνει μία πώληση, πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη τριών πλευρών. Η ομάδα που πουλάει τον παίκτη, αυτή που τον αγοράζει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Αυτή τη στιγμή, κανένας δεν έχει μιλήσει με εμάς”, ήταν  τα πρώτα λόγια του κ. Ντε Μπαρτόλο, ο οποίος προσέθεσε επίσης ότι, “μέχρι τις 30 Ιουνίου ο ΑΡΗΣ έχει τον πρώτο λόγο για τον Γκαρσία. Αυτή τη στιγμή, είναι η προετεραιότητά του. Ο,τιδήποτε άλλο, δεν είναι νόμιμο. Το λογικό λέμε. Πριν λίγο μίλησα και με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στην Αργεντινή, ο οποίος μου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάτι”.

Οσον αφορά τις επαφές του ΑΡΗ με τη Λας Πάλμας ο κ. Ντε Μπαρτόλο απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, περιμένοντας να μιλήσει πρώτα και με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

“Ο κ. Διαμαντόπουλος κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει ο παίκτης στον ΑΡΗ. Το θέλει και ο ίδιος ο Ματέο. Βλέπει την προσπάθεια του κ. Διαμαντόπουλου να τον φέρει εδώ, από την περίοδο που ήταν ακόμα στον Παναθηναϊκό. Και το εκτιμάει”.

Προτεινόμενα Άρθρα