Πρόεδρος Λας Πάλμας: "Πουλήθηκε ο Ματέο Γκαρσία"

από AllAboutARIS

Με δηλώσεις του στον τοπικό τύπο της Ισπανίας, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεζ, αποκάλυψε πως ο Ματέο Γκαρσία πουλήθηκε χωρίς όμως να αποκαλύπτει σε ποια ομάδα με τους Ισπανούς εκτός του ΑΡΗ να βάζουν στα σενάρια… πώλησής του και τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο Ματέο Γκαρσία αποτελεί βασικό θέμα στην Ισπανία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΡΗ, Ντίνος Διαμαντόπουλος ταξίδεψε στην Ισπανία για να διαπραγματευτεί την πώληση του νεαρού αργεντινού. 
Σήμερα δημοσίευμα της Laprovincia.es φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεζ: «Ο Ματέο Γκαρσία έχει πωληθεί. Δεν πρόκειται να πούμε ποια ομάδα τον αγόρασε, λόγω ρήτρας εμπιστευτικότητας, την οποία θα σεβαστούμε. Όταν έρθει η ώρα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις».

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρεται πως η συμφωνία της Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία θα φέρει στα ταμεία συνολικά τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ γίνονται αναφορές στα περί ενδιαφέροντος που φέρονται να έχουν δείξει ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

Βέβαια ελέγχεται το κατά πόσο η δήλωση του έγινε στο ισπανικό μέσο και δεν πρόκειται απλά για εκτιμήσεις από την Ισπανία. 

Προτεινόμενα Άρθρα