Οι σκέψεις και οι τελικές δοκιμές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν φανέρωσε πολλά στη χθεσινή προπόνηση ο 54χρονος τεχνικός

Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να γίνουν και οι τελικές δοκιμές όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ κόντρα στον Ατρόμητο. 

Ο Σάββας Παντελίδης κράτησε χθες κάπως κλειστά τα χαρτιά του στην ανοικτή προπόνηση του “Κλεάνθης Βικελίδης”, χωρίς να δείξει ξεκάθαρα τις σκέψεις του για το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει. 

Το ενδεχόμενο των αλλαγών παραμένει φυσικά πιθανό και ειδικά στην άμυνα. Ο Τζανακάκης εκτός απροόπτου θα επανέλθει στο δεξί άκρο της άμυνας. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο Βαλεριάνος θα μείνει εκτός, αφού “παίζει” δυνατά η χρησιμοποίησή του στα αριστερά αντί του Κόρχουτ. Ο Ούγγρος δεν πατάει καλά άλλωστε στα τελευταία δύο ματς και ίσως ο Παντελίδης να τον αφήσει στον πάγκο. 

Στον χώρο του κέντρου ο Ματίγια εφόσον αισθναθεί έτοιμος θα είναι ο παρτενέρ του Σιώπη. Το ίδιο ισχύει και στα εξτρέμ με τον Λάρσον ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, με τον Γκαρσία να είναι ο σίγουρος.

Ο Ντιγκινί διατηρεί το προβάδισμα του για την κορυφή της επίθεσης, με τους Φετφατζίδη και Μαρτίνες να διεκδικούν και αυτή την εβδομάδα τη θέση πίσω από τον Γάλλο. Στο δεύτερο σενάριο ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου θα οπισθοχωρήσει στο “10” και ο Γιουνές θα επανέλεθει στο αρχικό σχήμα. 

Προτεινόμενα Άρθρα