Τουντούρης: "Να χτίσουμε μια πόλη, που θα είναι το καμάρι των Βαλκανίων"

από AllAboutARIS

Ο γνωστός μάνατζερ παικτών και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νίκο Ταχιάο, Πασχάλης Τουντούρης, μίλησε στο περίπτερο του AllAboutARIS και του Libero Media Group, για τις υποδομές που πρέπει να βελτιωθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ αναφέρθηκε και στις βλέψεις του, όσον αφορά την πόλη.

“Η Ελλάδα προσφέρει ιδανικές συνθήκες, σε έναν ανερχόμενο ποδοσφαιριστή από εκεί και πέρα έχουμε πολλά προβλήματα. Πρέπει να φτιάξουμε την αξιοπιστία. Πιστεύω το VAR θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Έχουμε θέματα όσον αφορά τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Από εκεί και πέρα έχουμε εξαιρετικό κλίμα, που παίζει ρόλο για έναν παίκτη που θέλει να παίξει. Είμαι αισιόδοξος ότι θ’ αρχίσουν να έρχονται καλοί παίκτες. Το θέμα όμως είναι να δώσουμε βάση στις ακαδημίες μας, πρέπει να καταλάβουμε ότι οι υποδομές μας είναι οι σημαντική επένδυση. Έχουμε τρομερή έλλειψη σε υποδομές. Αν μπορέσουμε να βρούμε κάποιους χώρους, θα μπορέσουμε να έχουμε θεαματική βελτίωση. Τα παιδιά αγαπούν την μπάλα και πρέπει να τους δώσουμε κίνητρο.” Είπε αρχικά ο Πασχάλης Τουντούρης

Για την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση και την υποψηφιότητά του με τον Νίκο Ταχιάο: “Το θεωρώ μεγάλη πρόκληση. Δέχτηκα με χαρά την πρόσκληση του κ. Ταχιάου. Θέλω να προσφέρω είτε στο κομμάτι του αθλητισμού, είτε σε αυτό της εξωστρέφειας. Πρέπει να φτιάξουμε την Θεσσαλονίκη, να δημιουργήσουμε κάποιες δυνατότητες για κάποιον που θέλει να επιστρέψει από το εξωτερικό με την οικογένειά του. Να χτίσουμε μία πόλη που θα είναι το καμάρι όλων των Βαλκανίων.”

Προτεινόμενα Άρθρα