Επτά μετάλλια για τους πυγμάχους του ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Έξι χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο ήταν ο απολογισμός των πυγμάχων του ΑΡΗ, στο τουρνουά που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο ο Ερασιτέχνης.

Η ενημέρωση του τμήματος, αναφέρει: “Οι πυγμάχοι του ΑΡΗ κατάφεραν να κατακτήσουν έξι χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο στους αγώνες πυγμαχίας που διοργάνωσε το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗΣ το Σάββατο 6 Απριλίου στην αίθουσα πυγμαχίας «Μιχαήλ Μπογδάνος» του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης.

Συγκεκριμένα οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν, στην κατηγορία παμπαίδων οι, Κωνσταντινούδης Γεώργιος χρυσό μετάλλιο στα 46 κιλά, Τσολάκης Νικόλαος χρυσό μετάλλιο στα 48 κιλά και Κεραμάρης Χρήστος αργυρό μετάλλιο στα 52 κιλά, στην κατηγορία παίδων ο Κουλούρης Εμμανουήλ χρυσό μετάλλιο στα 52 κιλά και στην κατηγορία ανδρών ο Καραβασιάς Στάθης χρυσό μετάλλιο στα 69 κιλά, ο Χατζής Αθανάσιος χρυσό μετάλλιο στα 75 κιλά και ο Σωτηριάδης Βασίλης χρυσό μετάλλιο στα 81 κιλά. Πολλά συγχαρητήρια και στους μικρούς πυγμάχους του ΑΡΗ όπου στις επιδείξεις των παιδικών ακαδημιών που πραγματοποιήθηκαν έκλεψαν την παράσταση.

Στην παιδική ακαδημία αγωνίστηκαν ο Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος στα 25 κιλά ο Καλπάκης Τριαντάφυλλος στο 30 κιλά, ο Κωνσταντινούδης Πέτρος στα 35 κιλά, ο Νακούτης Γεώργιος στα 38,5 κιλά και ο Ζιώγας Ερμής στα 44,5″.

Προτεινόμενα Άρθρα