Οι σκέψεις του Γουλιέλμου για το νέο δ.σ. της ΚΑΕ

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος προσπαθεί να βρει ανθρώπους για το νέο διοικητικο συμβούλιο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και έτσι προχώρησε σε επαφές ώστε να πείσει αυτούς που έχει στην λίστα του.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είχε χθες επαφή με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και τον Σωτήρη Κιοσέλογλου και σε αυτήν τους εξέφρασε την επιθυμία να είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης υπήρξε ο χρηματοδότης της ομάδας των Τρικάλων επί σειρά ετών στην Α1, ενώ είναι γνωστά τα «κίτρινα» αισθήματα του αλλά και η βοήθεια που έχει δώσει στην ομάδα. Μάλιστα κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς έχει βοηθήσει οικονομικά την διοίκηση Γουλιέλμου.

Ο Σωτήρης Κιοσέλογλου υπήρξε παλιότερα μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ και ήταν από τους ανθρώπους που ασχολήθηκε ενεργά με το Μουσείο του ΑΡΗ.

Και οι δύο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, ο οποίος τους εξέφρασε την επιθυμία να μπουν στο νέο δ.σ., χωρίς όμως να λάβει οριστική απάντηση.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα συνεχίσει τις επαφές, με τον Παύλο Ζουλιάμη, πρώην χορηγό της ΚΑΕ, να είναι από τους υποψήφιους για το νέο δ.σ. 
Να θυμήσουμε ότι πριν μερικές ημέρες ο Νϊκος Κάλλεν είχε παραιτηθεί από την θέση του αντιπροέδρου και μετά από λίγες ώρες ανακάλεσε, όμως έγινε φανερό το πρόβλημα που υπάρχει στην ΚΑΕ. 

Προτεινόμενα Άρθρα