"Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μάικλ Κάιζερ ήταν μαζί με τον Λάκι Τζόουνς οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές του ΑΡΗ τη νίκη επί του Προμηθέα Πατρών.

Ο Αμερικανός φόργουρντ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του ΑΡΗ, για να έρθει ένα αποτέλεσμα που βοηθάει σημαντικά την ομάδα. Κάτι που τόνισε και ο ίδιος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου. 

Διαβάστε όσα είπε για το προχθεσινό ματς και τα εναπομείναντα ματς της σεζόν

Για την εμφάνιση του κόντρα στον Προμηθέα: “Χαίρομαι που βοήθησα για να φτάσουμε στη νίκη. Τη χρειαζόμασταν πολύ. Δουλεύουμε σκληρά. Είμαι περήφανος για τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και το σταφ. Πίστεψαν σε μένα ότι ο Γκάρι (ΜακΓκι) με χρειαζόταν να βελτιωθώ. Δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Επρέπε να βγω μπροστά”.

Για τον Καστρίτη, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιό του:  “Ο κόουτς με πίστεψε. Οταν ήμουν κουρασμένος, μου ζήτησε να το ξεπεράσω. Να πιέσω τον εαυτό μου. Και αυτό έκανα, ώστε να φτάσουμε στη νίκη”.

Ο Αμερικανός οσον αφορά την αποδοσή του, προσέθεσε ότι, “όταν είχα τη μπάλα, προσπαθούσα να παίξω με αυτοπεποίθηση. Πήρα σουτ όταν μπορούσα. Ηξερα ότι είχα 3/8 βολές και έπρεπε να βελτιωθώ. Γενικά όμως προσπαθούσα να δώσω ενέργεια στην ομάδα και να αποκτήσω έναν ηγετικό ρόλο”.

Για τη συνέχεια της σεζόν και τις ελπίδες να προλάβει ο ΑΡΗΣ τα πλέι οφ: “Να συνεχίσουμκε όπως με τον Προμηθέα. Να γίνουμε καλύτεροι και να κερδίσουμε στα παιχνίδια που απομένουν. Το μυαλό μας είναι μόνο στο επόμενο ματς. Θα προσπαθήσουμε για τα πλέι οφ, αλλά αυτό απαιτεί νίκες στα ματς που απομένουν. Το αποτέλεσμα με τον Προμηθέα, μας βοήθησε ψυχολογικά. Το χρειαζόμασταν”.

Για τον Λάκι Τζόουνς: “Είμαι χαρούμενος. Εδειξε… μπάλες και τον λόγο που είναι από τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα