Ο Καστρίτης “100άρησε” με νίκη

από AllAboutARIS

Η νίκη επί του Προμηθέα με την οποία μπήκε τέλος στο σερί των πέντε ηττών στο πρωτάθλημα, ήταν ο καλύτερος τρόπος για να φτάσει ο Γιάννης Καστρίτης σε ένα προσωπικό επίτευγμα. Δύο μέρες μετά τα 37α γενέθλια του, έφτασε τα 100 παιχνίδια στους πάγκους της Betshop Basket League.

Ο τεχνικός του ΑΡΗ που συμπλήρωσε σήμερα έναν γύρο στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων”, έφτασε τις 38 νίκες και τα 100 παιχνίδια, διανύοντας πια την 4η σεζόν του στην κατηγορία. Η διαδρομή προς τα 100 ματς… 

 

Κατά τα άλλα…

*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μπήκε στην πρώτη 20άδα των παικτών του ΑΡΗ με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα. Με τα δύο που είχε σήμερα, έφτασε τα 179 και ξεπέρασε τον Τζέι-Τζέι Άντερσον που είχε 177 στη σεζόν 1992-93.

Ακόμη ο αρχηγός του ΑΡΗ με τα τέσσερα ριμπάουντ που είχε συνολικά, έγινε ο 21ος ριμπάουντερ των “κιτρινόμαυρων” στο επαγγελματικό Πρωταθλήματος. Έφτασε τα 283 και ξεπέρασε τον Φέοντορ Λικχολίτοφ που είχε 280.

Ο διεθνής γκαρντ παράλληλα, κλέβοντας τρεις φορές την μπάλα, έγινε ο 30ός παίκτης στην ιστορία του ΑΡΗ στην Betshop Basket League που ξεπέρασε τα 50. 

Πηγή: esake.gr

Προτεινόμενα Άρθρα