Στοίχημα: Σκοράρουν στο Παναθηναϊκος – ΑΡΗΣ! (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Το Σάββατο (06/04) είναι εδώ και φέρνει μαζί του ένα πλούσιο κουπόνι στοιχήματος.

Το Betarades.gr το μελέτησε προσεκτικά και κράτησε δυνατές επιλογές. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει, και βγάζει σημείο. Στοιχηματικό ενδιαφέρον, υπάρχει και στο ντέρμπι τίτλου στη Bundesliga, ανάμεσα στη Μπάγερν και τη Ντόρτμουντ, αλλά και στο μπάσκετ. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το πάμε στοίχημα, όπως αναλύσεις αγώνων, βαθμολογίες, livescore, κ.α. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!
 
Με τα γκολ στο ΟΑΚΑ

Για την 27η αγωνιστική της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, ο Άρης δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι «Κιτρινόμαυροι» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχονται από δύο εμφατικές νίκες, επί Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ. Έχουν βρει ρυθμό μεσοεπιθετικά και σκοράρουν με διαφόρους τρόπους. Ενδεικτικά, ο Άρης βρήκε δίχτυα στα εννιά τελευταία παιχνίδια του, ανεξαρτήτως έδρας. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, και αυτήν τη στιγμή είναι σε πιο καλή φόρμα από τον Παναθηναϊκό. Επομένως, θα διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί, αφού έχει και το κίνητρο της τέταρτης θέσης.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, κέρδισε στη Ριζούπολη και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί του στο πρωτάθλημα. Οι «Πράσινοι» θέλουν να πάρουν σήμερα μια μεγάλη εντός έδρας νίκη, καθώς έχουν απογοητεύσει τον κόσμο τους τελευταία. Το «Τριφύλλι» θα βάλει τα δυνατά του για το καλύτερο αποτέλεσμα, και οφείλει να σκοράρει για να έχει ελπίδες. Υπάρχει ταλέντο στην επίθεση του Παναθηναϊκού, και έχει τα φόντα να απειλήσει. Γενικά, περιμένουμε ένα ωραίο ματς με πολλές φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Σκληρό «καρύδι» η Ντόρτμουντ

Στη Bundesliga, υπάρχει το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Ντόρτμουντ. Οι «Βαυαροί» βρίσκονται στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς κάτω από τη Μπορούσια, και θέλουν μόνο τη νίκη. Προέρχονται από την ισοπαλία, με 1-1, στην έδρα της Φράιμπουργκ. Ο αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ φαίνεται πως έχει επηρεάσει την ομάδα του Νίκο Κόβατς. Γενικά, φέτος η Μπάγερν δεν ικανοποιεί με την απόδοσή της, και ήταν οι γκέλες της Ντόρτμουντ που την κράτησαν κοντά στην κορυφή. Ακόμα και όταν έπιασε πρώτη θέση, έπεσε αμέσως.

Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν… λυσσασμένοι για το πρωτάθλημα και κάνουν τα πάντα για να το κατακτήσουν. Μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες, πολύ σημαντικές. Έχουν ανέβει ξανά στην κορυφή και επιθυμούν να μείνουν εκεί μέχρι το τέλος. Αυτήν τη στιγμή, δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση από τη Μπάγερν. Η απουσία του Αλκάθερ είναι σημαντική, και ίσως η Ντόρτμουντ δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στα μετόπισθεν. Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε ότι η Μπορούσια θα αντισταθεί. Επιλογή μας το Ντόρτμουντ +1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση που η Ντόρτμουντ χάσει με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 2.10.

Πρέπει να κερδίσει ο Άρης

Στο μπάσκετ τώρα, και τη Betshop Basket League, ο Άρης υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα φέτος, ωστόσο στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι εύκολο το έργο τους. Ο κόσμος του Άρη αναμένεται να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο για να δώσει ώθηση στην ομάδα του, και να πανηγυρίσει μια εντός έδρας νίκη μετά από πολύ καιρό. Τα αρνητικά αποτελέσματα ήταν πολλά για τον Άρη τελευταία, και το σημερινό μοιάζει με μια μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στην ομάδα.

Εξάλλου, ο Προμηθέας δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και βγάζει σημάδια κουρασης στο τέλος της regular season. Ο Γκάρι Μπελ λογικά θα επιστρέψει στη δράση για τον Άρη, και προσφέρει μια πολύτιμη λύση στον κόουτ Καστρίτη. Το κίνητρο μοιάζει να είναι πιο ισχυρό για τους γηπεδούχους, που θα έρθουν αντιμέτωποι με αντιδράσεις σε περίπτωση μιας ακόμα εντός έδρας ήττας. Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα οι «Κιτρινόμαυροι» να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο τους, και στηρίζουμε τη νίκη του Άρη σε απόδοση 1.87.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη: Μπορείτε να δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Προτεινόμενα Άρθρα