"Ημουν πολύ κοντά-Καλύτερα όταν θα είμαι ελεύθερος"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αναφορά του Σουηδού στους "κιτρινόμαυρους"

Ο περασσμένος Ιανουάριος μπορεί να φαντάζει ως κάτι μακρινό. Οχι όμως για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν και ειδκά από τη στιγμή που διαφαίνεται στον ορίζοντα η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Ο Σουηδός φουλ μπακ παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΑΡΗ, δείχνοντας ότι παραμένει… ζεστός για τη μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη. 

“Ήμουν κοντά, πολύ κοντά. Ήταν σχεδόν σίγουρο. Κατάλαβα όμως ότι έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο παγκοσμίως. Μία συμφωνία μπορεί να χαλάσει για κάτι μικρό. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν το μικρότερο, αλλά ήταν… σκ@τ@ κατάσταση. Η ΑΙΚ ήξερε πως πηγαίνει η κατάσταση και ήθελε τα… πάντα την ίδια στιγμή. Η κάθε πλευρά είδε το συμφέρον της. Γενικά είναι όπως το δει κανείς”.

Προφανώς για μένα θα είναι καλύτερα όταν θα είμαι ελεύθερος. Αλλά την ίδια στιγμή αγαπώ την ΑΙΚ και αν φύγω θέλω να φέρω χρήματα στην ομάδα, έστω και λίγα για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου. Την ίδια στιγμή βέβαια, είμαι 28-29 χρονών και πρέπει να κοιτάξω και το οικονομικό. Πρέπει να σκεφτώ την οικογένειά μου. Θέλω να αποκτήσω παιδιά στο μέλλον και θέλω να έχουν μια καλή ζωή”, δήλωσε ο Σούντγκρεν αναφορικά με τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα