Στέρλινγκ κατά Μπονούτσι (pic)

από AllAboutARIS

Χαμό έχει προκαλέσει η αντίδραση του Μόιζε Κιν στη ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της Κάλιαρι, αλλά και η στάση του Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος δεν στήριξε απόλυτα τον συμπαίκτη του…

Στη διάρκεια της χθεσινής εκτός έδρας αναμέτρησης της Γιουβέντους με την Κάλιαρι, ο νεαρός επιθετικός των «μπιανκονέρι» υπήρξε θύμα ρατσιστικών συνθημάτων από οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι έκαναν ήχους μαϊμούδων από τις εξέδρες. 

Μετά το γκολ που πέτυχε, ο Κιν «απάντησε» στα ρατσιστικά συνθήματα με τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε ανοίγοντας τα χέρια του μπροστά στους αντίπαλους οπαδούς. 

Κατόπιν, ο Μπονούτσι δήλωσε ότι η ευθύνη είναι 50-50 και ναι μεν δεν θα πρέπει να ακούγονται ρατσιστικά συνθήματα, αλλά και οι ποδοσφαιριστές δεν θα πρέπει να προκαλούν και ήρθε και ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι για να… γελάσει με τον Ιταλό αμυντικό.  

Ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής υπήρξε πρόσφατα θύμα ρατσιστικής επίθεσης στη διάρκεια του αγώνα των «λιονταριών» με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του EURO 2020. 

Με ανάρτησή του στο instagram, λοιπόν, ο Στέρλινγκ σχολίασε με γέλια το… 50-50 του Μπονούτσι. 

Προτεινόμενα Άρθρα