Ο… κανόνας του Μαρτίνες και ο απαραίτητος Λάρσον

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λάρσον που ανέβασε μία ταχύτητα πάνω την αριστερή πλευρά και ο Μαρτίνες που επιβεβαίωσε τον δικό του κανόνα

Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ, ήταν και αυτό που κρατάει ο ΑΡΗΣ από τη χθεσινή αναμέτρηση. Ενα… σφυροκόπημα διαρκείας από τους “κιτρινόμαυρους”, στο οποίο συνέβαλαν και οι αλλαγές του Σάββα Παντελίδη.

Ο προπονητής του ΑΡΗ είδε ότι η ομάδα του χρειαζόταν κάτι παραπάνω μεσοεπιθετικά. “Φρεσκάδα” και ουσία στα οποία συνέβαλαν οι Ντάνιελ Λάρσον και Νίκο Μαρτίνες. 

H είσοδος τους έκανε το σχήμα του ΑΡΗ πιο ευέλικτο, σε συνδυασμό και με την προώθηση του Ντιγκινί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μαρτίνες επιβεβαίωσε τον… κανόνα που τον θέλει να έρχεται από τον πάγκο, σκοράροντας το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα. Το ίδιο έγινε επίσης κόντρα στον Ολυμπιακό όπου επίσης βρήκε δίχτυα. Με Αστέρα Τρίπολης στον 1ο γύρο και με τον Απόλλωνα Σμύρνης στον 2ο, πέρασε ως αλλαγή και μοίρασε από μία ασίστ ενώ σε άλλα ματς όπως στην Ξάνθη ήταν ιδιαίτερα απειλητικός. 

Ο Λάρσον έστω και ανέτοιμος ανανέωσε την αριστερή πτέρυγα του ΑΡΗ και έδειξε πόσο απαραίτητος είναι για την ομάδα. Το πρώτο γκολ ξεκινάει από τον ίδιο πριν η μπάλα κοντράρει στον Μπράουν και φτάσει στον Ρόουζ, αν και η πρόθεση του ήταν να πετάξει τη μπάλα στον χώρο για τον Μαρτίνες. 

Προτεινόμενα Άρθρα