"Η ομάδα χτίζεται με χαρακτήρα"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οσα ανέφερε ο προπονητής του ΑΡΗ στη συνέντευξη Τύπου

Για μία ομάδα που… χτίζεται με χαρακτήρα έκανε ο Σάββας Παντελίδης μετά τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ. Εναν χαρακτήρα που έδειξε σήμερα όπως τόνισε ο προπονητής του ΑΡΗ και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για τον αγώνα: “Πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Είχαμε μία νευρικότητα που δεν δικαιολογείται. Θα πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι. Αυτό συμβαίνει σε ομάδες όπως η δική μας, που ακόμα… χτίζεται. Αλλά χτίζεται με χαρακτήρα. Θα κρατήσουμε την αντίδραση. Μας έφυγε η νευρικότητα και φτάσαμε στη νίκη. Η ομάδα έδινε την εντύπωση ό,τι θα το γύριζε. Πετύχαμε μία σημαντική νίκη αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ”.

Για τη στήριξη του κόσμου παρά το προβάδισμα του ΟΦΗ: “Το εισέπραττα και εγώ. Στο ημίχρονο, το πιο σημαντικό που είπαμε ότι και να μην κερδίσουμε, να μην συνεχίσουμε με νευρικότητα. Να φτάσουμε με φυσιολογικές συνθήκες στην απέναντι εστία. Ο ρυθμός μας, ήταν αυτός που κούραζε τον ΟΦΗ και μας άφηνε αποστάσεις για να φτάσουμε στο τέρμα”.

Για τη φάση του πέναλτι και αν έδωσε εντολή να το εκτελέσει ο Ντιγκινί: “Πρώτα θα συζητηθεί στην οικογένεια και μετά θα βγει προς τα έξω”.

Προτεινόμενα Άρθρα