Προσωρινά 4η η Γιουνάιτεντ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουότφορντ ήταν εξαιρετική και είχε την κατοχή αλλά και τις φάσεις

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις καλές ευκαιρίες με τους Ντουκουρέ και Ντίνι να μην μπορούν να νικήσουν τον Ντε Χέα που κράτησε εντυπωσιακά το μηδέν.

Στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία της στην αναμέτρηση η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ με τον Μάρκους Ράσφορντ, μετά από απίθανη κάθετη του Σο, πλάσαρε το Φόστερ για το 1-0 στο 28ο λεπτό που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία για να κάνουν το 2-0 στο 40′ και πάλι με τον Ράσφορντ που πλάσαρε άουτ από δύσκολη γωνία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουότφορντ ήταν εξαιρετική και είχε την κατοχή αλλά και τις φάσεις, με τη Γιουνάιτεντ να μην μπορεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα ωστόσο, οι παίκτες του Χάβι Γκράθια δεν μπορούσαν να νικήσουν τον πολύ καλό Ντε Χέα.

Αφού δεν κατάφερε να κάνει το 1-1 οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 73ο λεπτό με τον Άντονι Μαρσιάλ, να γίνεται ο τέταρτος παίκτης της ομάδας που πέτυχε πάνω από 10 γκολ σε μια σεζόν, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1995-96!

Οι «σφήκες» στο 90′ έκρυψαν τη μπάλα και μείωσαν σε 2-1 καθώς ο Ντουκουρέ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα Άρθρα