Η αποστολή του Ο.Φ.Η., για το ματς με τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Χωρίς τον Δεληγιαννίδη ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (31/3 16:00) κόντρα στον ΑΡΗ ο Ο.Φ.Η. Επέστρεψαν στην αποστολή Σάσι, Αργυρόπουλος και Κουτσιανικούλης.

Νοκ άουτ για τον εκτός έδρας αγώνα της 26ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη τέθηκε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης. Ο νεαρός αμυντικός των Κρητικών ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην μέση, τις οποίες και τεικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει κάτι που είχε σαν συνέπεια να μην προπονηθεί για δεύτερι σερί μέρα και να μείνει εκτός αποστολής. Παράλληλα εκτός πλάνων του Χάιμε Βέρα και του Αλεχάντρο Ίσις για το ματς με τους “κίτρινους”, έμειναν ακόμα οι τιμωρημένοι Νέιρα, Κοροβέσης, Μεγιάδο και Σακόρ (ακολούθησε θεραπεία) , Ναμπί αλλά και ο Γιακουμάκης που ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψαν οι Αργυρόπουλος, Κουτσιανικούλης και Σάσι.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (30/3) έγινε γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, την οποία και αποτελούν οι: Σωτηρίου, Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Αργυρόπουλος, Κυριακίδης, Οικονόμου, Νάστος, Παπαστεριανός, Ντίνας, Βαζ, Φερέιρα Σόουζα, Κουτσιανικούλης, Σάσι και Βουό.

Προτεινόμενα Άρθρα