"Χωρίς τον Τζινόμπιλι δεν θα παίρναμε πρωταθλήματα!" (vid)

από AllAboutARIS

Ο Γκρέγκ Πόποβιτς με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε το μεγαλείο του Μανού Τζινόμπιλι και την καθοριστική συμβολή του στα τέσσερα πρωταθλήματα της ομάδας.

Ο «Ποπς» μίλησε για τον πρώην παίκτη του στους Σαν Αντόνιο Σπερς με αφορμή την απόσυρση της φανέλας του Αργεντίνου άσου και στις ατάκες ήταν απολαυστικός και συγκινητικός.

«Ρωτούσα τον Τζινόμπιλι γιατί έγιναν όλα αυτά και απαντούσε “Είμαι ο Μάνου, αυτά κάνω”, Koιτούσα τον Τιμ (Ντάνκαν), τον Τόνι (Πάρκερ και μετά κουνούσαν τους ώμους τους και προχωρούσαμε. Ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκε η ομάδα έγινε γιατί χρειαζόμασταν ο ένας τον άλλο. Χωρίς τον Μανού δεν θα παίρναμε πρωταθλήματα. Δεν θα γινόταν χωρίς τον Μανού. Στην αρχή ήταν σαν μια mustang. έτσι έζησε μέσα στο παρκέ. Ήταν ατρόμητος, άγριος και έκανε πράγματα για να πάρει τα ματς» σχολίασε σε ένα μέρος της τοποθέτησής του.

Για την καθιέρωσή του σε 6ο παίκτη που ερχόταν από τον πάγκο: « Μοιάζει μικρό, αλλά είναι τόσο βαθύ, τόσο δυνατό και επικίνδυνο. Δεν του άρεσε, δεν άρεσε αυτό που έκανα, δεν ήθελε να το κάνει, μέχρι που τοσ κέφτηκε. Και ήταν τυχερή η ομάδα και εγώ, ήταν έξυπνος και κατάλαβε τι σήμαινε για εμάς. Έτσι το έκανε. Με αυτόν τον τρόπο θα μπει στο Hall Of Fame, ερχόμενος από τον πάγκο. Σε αγαπώ Μανού».

Προτεινόμενα Άρθρα