Με τις εντυπώσεις θα μείνετε…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξεκάθαρη δημιουργία εντυπώσεων, με τον ΑΡΗ να μην κινδυνεύει από τη στιγμή που μιλάμε για συμβόλαιο το οποίο βρίσκεται σε ισχύ

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα. Και εντελώς… τυχαία, πάλι για αρνητικό λόγο. 

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα “Live Sport”  η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ πρότεινε να μη ληφθούν υπόψιν τα τηλεοπτικά έσοδα των “κιτρινόμαυρων” -όπως και του Ατρομήτου- για την άδεια της επόμενης σεζόν, επειδή είναι στον “αέρα” η αναδιάρθρωση και το συμβόλαιό με την ΕΡΤ. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αδειοδοτηθεί και θα χάσει την έξοδό του στην Ευρώπη. Για να φτάσουμε στο τέλος του ρεπορτάζ και να διαβάσουμε ότι η συγκεκριμένη εισήγηση τελικά, το πιο πιθανό είναι να απορριφθεί!

Ολα αυτά φυσικά, τη στιγμή που στο ελληνικό ποδόσφαιρο συντελούνται… όργια. Με τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΟ να κλείνουν επιλεκτικά τα μάτια και να… χαρίζονται σε αρκετούς. Την ώρα που στη λίγκα υπάρχει άνθρωπος ο οποίος έχει καταδικαστεί αλλά παραιμένει στη θέση του. Κάνει ραντεβού με τον Βασιλειάδη και τώρα θέλει να συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό! 

Με την λογική τους πάντως, αυτό σημαίνει ότι επτά ομάδες δεν μπορούν να παίξουν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Γιατί στην ΕΡΤ δεν είναι μόνο ο ΑΡΗΣ ή ο Ατρόμητος. Τη στιγμή μάλιστα που τα συμβόλαιά τους είναι σε ισχύ εν όψει της κατάθεσης των φακέλων. Και χωρίς να γνωρίζουν στην ΕΠΟ εάν ο ΑΡΗΣ θα έχει άλλα έσοδα από τη νέα σεζόν. 

Το ερώτημα που τίθεται είναι πως μία εισήγηση διαρρέεται πριν κάνει επισημοποιηθεί; Σε μία περίπτωση που φαίνεται να αποτελεί ξεκάθαρη περίπτωση δημιουργίας εντυπώσεων. Και με τον ΑΡΗ φυσικά να μην ανησυχεί. 

Προτεινόμενα Άρθρα