Η… σεντερφορίσια επιβράβευση (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

To 2021 ξεκίνησε προβληματικά για τον ΑΡΗ και με θέματα στην επίθεση.

Στα περισσότερα ματς δεν είναι μόνο η έλλειψη του γκολ αλλά και η κατάσταση κάποιων παικτών στην επιθετική γραμμή της ομάδας. 

Το στοιχείο αυτό συνδυάστηκε με τα συνεχόμενα ματς και έτσι ο Άκης Μάντζιος… τράβηξε από τον πάγκο τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός σταθεροποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο βασικό σχήμα για τρία ματς, με θετικές εμφανίσεις αλλά και ένα γκολ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που κακώς δεν μέτρησε. 

Ο Μάντζιος τον κράτησε χθες στον πάγκο ώστε να του δώσει ανάσες, μέχρι που οι ανάγκες του ματς ανάγκασαν τον Έλληνα τεχνικό να τον χρησιμοποιήσει. Οχι όμως ως εξτρέμ αλλά στην κορυφή της επίθεσης και ενώ είχε την επιλογή του Λόπεθ. Και του πιστώνεται εκ του αποτελέσματος. 

Ο 24χρονος εξτρέμ… ντύθηκε επιθετικός και πέτυχε ένα σεντερφορίσιο γκολ, επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική περίοδο που διανύει αλλά και παίρνοντας πίσω αυτό που του στερήθηκε στους “Ζωσιμάδες” πριν δέκα μέρες. Ένα γκολ που δεν αποκλείεται να τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα και ενδεχομένως στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης…

Προτεινόμενα Άρθρα