Ώρα να… σφίξουν τα λουριά και πάλι στον ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Αρης έχασε από τον ΠΑΟΚ, ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το “Nick Galis Hall” αλλά έφυγε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, με την ομάδα και τους παίκτες να καλούνται να αλλάξουν άμεσα στην εικόνα τους.

Για το χθεσινό ντέρμπι, θα πω απλά ότι ο Άρης δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να λειτουργήσει ως ομάδα, σε άμυνα και επίθεση. Έμεινε κοντά στο σκορ κυρίως λόγω ορισμένων προσωπικών ενεργειών των παικτών του, προσπάθησε στο δεύτερο μέρος μέσα από την σκληρή άμυνα να βγάλει εκτός αγώνα τον αντίπαλο του, αλλά το τέλος δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση και ίσως και την ποιότητα για να μπορέσει να πάρει την νίκη. Η απουσία του Μπελ σε πρώτη φάση, ήταν καθοριστική. Οι υπόλοιποι ξένοι ήταν εκτός αγώνα, ενώ από τους Έλληνες ξεχώρισε κυρίως ο Τολιόπουλος για το πάθος του και το αγωνιστικό του… θράσος.

Βέβαια η αγωνιστική κρίση του Άρη δεν προήλθε από την χθεσινή ήττα αλλά είναι κάτι που φάνηκε από την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό και απλά ο Τολιόπουλος χθες παραδέχθηκε αυτό που φάνηκε πριν δύο εβδομάδες. Ότι η διακοπή έκανε κακό στον Άρη.

Προτεινόμενα Άρθρα