Βήμα παραμονής για το Λαύριο

από Γιώργος Γκάτος

Ξεχώρισε ο Μιχάλης Λούντζης για τους νικητές, ενώ καλή εμφάνιση έκαναν και οι Δημήτρης Κακλαμανάκης και Ντορόν Λαμπ. Πάλεψε από τους ηττημένους ο Στίβεν Γκρέι.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη κυριάρχησε απόλυτα στο παρκέ, έθεσε τις βάσεις από νωρίς και έφτασε σε μία εύκολη νίκη κόντρα στο Περιστέρι (83-55), ανεβαίνοντας παράλληλα και στο 6-14 στη Basket League. «Σκιά» του εαυτού της η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, που έπεσε στο 13-6. 

Το Λαύριο ξεκίνησε εντυπωσιακά στην αναμέτρηση και με οδηγούς τους Λούντζη και Λαμπ, έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας προβάδισμα 9 πόντων (24-15). Η εικόνα δεν άλλαξε στη δεύτερη περίοδο, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να βρίσκεται σταθερά σε θέση οδηγού. Έτσι, το επιμέρους 14-12 του δεκαλέπτου έφερε το Λαύριο στο +11 (38-27) στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το Περιστέρι δεν μπόρεσε να ανεβάσει στροφές και το Λαύριο συνέχισε να κυριαρχεί, έχοντας επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του. Ο Κακλαμανάκης βρήκε σκορ κοντά στη ρακέτα και οι γηπεδούχοι ανέβασαν την διαφορά στους 20 πόντους (60-40), τοποθετώντας το… τρένο στις σωστές ράγες για τη νίκη.

Το τέταρτο δεκάλεπτο κύλησε εντελώς διαδικαστικά, αφού το ματς είχε κριθεί. Το Περιστέρι δεν έδειξε διάθεση να παλέψει, το Λαύριο έκανε την κατάλληλη διαχείριση και έφτασε χωρίς προβλήματα στο τελικό 83-55.

Δεκάλεπτα: 24-15, 38-27, 60-40, 83-55

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα