Μόνο… ΑΡΗΣ εδώ και 105 χρόνια!

από Γιώργος Γκάτος

Δικαιώθηκε λέει ο Παναθηναικός και θα συνεχιστεί το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ! Υπάρχει άραγε ανάλογη απόφαση; Μα φυσικά και υπάρχει. ΑΡΗΣ-Αστέρας Τρίπολης. Το περιβόητο παιχνίδι με την Κουρομπίλια. Το παιχνίδι που πέρσι αποτέλεσε την υπερασπιστική γραμμή του συμπολίτη μετά τα όσα έγιναν με τον ΟΣΦΠ!

Βέβαια όταν έγινε το ματς όλοι αυτοί που πέρσι έλεγαν ότι δεν τραυματίστηκε η Κουρομπίλια και έπρεπε να συνεχιστεί το ματς και όλα τα συναφή, τότε ζητούσαν το κεφάλι του ΑΡΗ και φυσικά το πήραν! Μέγιστο όλων το πρωτοσέλιδο των ΣΠΟΡ με το…πετάξτε ελεύθερα! Πέρσι θα το ξανατύπωνα. Μέγα λάθος ότι δεν το βάλαμε ένθετο στην “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ” (Κύριε Πόππη στο επετειακό φύλλο αύριο προλαβαίνουμε;)

Σήμερα βγήκε η απόφαση για τον Παναθηναικό για την συνέχεια του παιχνιδιού με τον ΟΣΦΠ. Προφανώς και δεν με ενδιαφέρει καθόλου ούτε για τον ένα, ούτε για τον άλλο. Αμφότεροι, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο έχουν συμβάλει στην μιζέρια και την απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο καθένας στις περιόδους που οι…ισχυρές οικογένειές τους είχαν τα…κόζια.

Προτεινόμενα Άρθρα