Αυτοί θέλουν προσοχή

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται αύριο στις 18:00, στο “Nick Galis Hall” τον Π.Α.Ο.Κ., στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Basket League και το AllAboutARIS, καταγράφει ποιοι παίκτες των “ασπρόμαυρων”, ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους, στις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα:

Ξεκινώντας από το παραγωγικό κομμάτι, ο Ουίλιαμ Χάτσερ είναι ο πρώτος σκόρερ του Π.Α.Ο.Κ., με 14,1 πόντους μ.ο. και τον ακολουθεί ο Φιλ Γκος, με 12,8. Ο Χάτσερ, είναι και πρώτος πασέρ της ομάδας του, μετρώντας 2,9 τελικές πάσες. Ο Αμερικάνος γκαρν, κερδίζει και τα περισσότερα φάουλ, για την ομάδα του (4,7).

Στο κομμάτι των ριμπάουντ, ξεχωρίζει ο Γκάρετ με 6,5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Ο Αμερικάνος, είναι ο καλύτερος παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. και στα μπλοκ, με 1 κατά μ.ο. Πρώτος σε κλεψίματα είναι ο Γκος με 1,29, με τον Αμερικάνο γκαρντ να μετράει τα περισσότερα λάθη (1,7) και τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (26:39). Καλύτερος παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. από πλευράς απόδοσης, είναι ο Χάτσερ, με 18 βαθμούς μ.ο., στο ranking.

Σε ό,τι φορά το κομμάτι των σουτ, ο Χρυσικόπουλος είναι ο παίκτης με τα περισσότερα δίποντα (51/91), ο Γκος έχει ευστοχήσει στα περισσότερα τρίποντα (43/95) και ο Χάτσερ, έχει τις περισσότερες εύστοχες βολές (63/79).

Προτεινόμενα Άρθρα