"Είχα πρόταση από την Μπαρτσελόνα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Είμαι από μικρός ΑΡΗΣ και δεν το κρύβω"

Ο Αγγελος της… Ελλάδος, που με τα γκολ του έβγαλε όλους του Ελληνες στους δρόμους το 2004, για περίπου δυόμιση ώρες απάντησε στα εκατοντάδες μηνύματα που του στάλθηκαν. 

Ειλικρινής, ευθύς και αποκαλυπτικός είπε πολλά και διάφορα και έβγαλε… ειδήσεις. Από τον ΑΡΗ και την πρόταση της ΑΕΚ πριν πολλά χρόνια, μέχρι και την μυθική πρόταση της Μπαρτσελόνα μετά το Εuro του 2004. 

Mεταξύ άλλων, είπε για το γκολ του στον τελικό της Πορτογαλίας: «Μόλις σκόραρα στον τελικό του Euro ένιωσα να γίνεται το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα. Ημουν ο πιο ευλογημένος άνθρωπος του πλανήτη». Για το αν είχε πρόταση από ελληνική ομάδα να γυρίσει μετά την καριέρα του στο εξωτερικό: «Είχα πρόταση από την ΑΕΚ», για τον ΠΑΟΚ, είπε: «Εχει την καλύτερη ομάδα και δίκαια κατακτά όπως φαίνεται το πρωτάθλημα». Εχρισε τον Βασίλη Χατζηπαναγή ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, τον Βαζέχα ως τον καλύτερο στράικερ. 

Αποκάλυψε πως: «Είχα πρόταση μετά το Euro από την Μπαρτσελόνα», ενώ δεν έκρυψε την αγάπη του στον Αρη: «Είμαι από μικρός Αρης και δεν το κρύβω»

Προτεινόμενα Άρθρα