Σάρι και Γκασπερίνι για Ρόμα

από AllAboutARIS

Οι Μαουρίτσιο Σάρι και Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι φέρονται να είναι οι επικρατέστεροι προκειμένου να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Ρόμα.

Μπορεί ο Κλαούντιο Ρανιέρι να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο στον πάγκο της Ρόμα, ωστόσο αυτός το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει καθώς είναι υπηρεσιακός με τους «τζιαλορόσι» να βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Αυτό όπως όλα δείχνουν είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος σύμφωνα με την «Corriere dello Sport » αποτελεί την πρώτη επιλογή του προέδρου της ομάδας της αιώνιας πόλης Τζέιμς Παλότα.

Ο τωρινός τεχνικός της Τσέλσι φέρεται να είναι φαβορί για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας του ιταλικού συλλόγου, ωστόσο ο ίδιος δεν παίζει μόνος του καθώς υπάρχει ακόμα ένας υποψήφιος για τον πάγκο των Ρωμαίων.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον τωρινό κόουτς της Αταλάντα Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι. Οι ιθύνοντες της Ρόμα είναι ικανοποιημένοι από την δουλειά του 61χρονου προπονητή, αλλά και από το γεγονός ότι αυτός έχει καταφέρει να βγάλει στην Ευρώπη την ομάδα του Μπέργκαμο…

Προτεινόμενα Άρθρα