Ο Κόρχουτ στους "top 5" λεγεωνάριους

από AllAboutARIS

Δημοσίευμα στην Ουγγαρία κατατάσσει τον αριστερό οπισθοφύλακα του Άρη στους κορυφαίους Μαγυάρους παίκτες, που αγωνίζονται από το 2016 και μετά στο εξωτερικό – Υποψήφιος για βασικός κόντρα στη Σλοβακία

Ο Μιχάλι Κόρχουτ κάθε άλλο παρά απαρατήρητος περνά στην Ουγγαρία. Σημερινό δημοσίευμα (το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ) κατατάσσει τον παίκτη του Άρη ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους Μαγυάρους -“λεγεωνάριους” τους χαρακτηρίζει- που αυτό το διάστημα αγωνίζονται έξω από τη χώρα.

Για τους συγκεκριμένους, αναφέρει ότι συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να αγωνιστούν βασικοί στα δύο ερχόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ουγγαρίας, με αντιπάλους κατά τη σειρά τη Σλοβακία (21/3) εκτός έδρας και την Κροατία (24/3) εντός έδρας, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, καθώς ο Ιταλός στην καταγωγή Ομοσπονδιακός προπονητής των Μαγυάρων, Μάρκο Ρόσι, ποντάρει ιδιαίτερα σε αυτούς.

Εκτός του Κόρχουτ, στη λίστα με τους πέντε κορυφαίους Ούγγρους, βάσει πάντα του δημοσιεύματος, είναι οι Πέτερ Γκουλάσι, της Λειψίας, Τάμας Κάνταρ, της Ντιναμό Κιέβου, Μπαρνάβας Μπες, της Χάβρης, και Άνταμ Σαλάι, της Χοφενχάιμ.

Αναφερόμενο στον Κόρχουτ, πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα θυμίζει το πέρασμά του τα προηγούμενα χρόνια από το πρωτάθλημα του Ισραήλ με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά και τη μεταγραφή του στον Άρη τον περασμένο Ιανουάριο, όπου έχει πάρει θέση βασικού στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα