Ο "Ζιζού" άρχισε πάλι τα μαγικά (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Πρέπει να έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας, ότι ακουμπάει γίνεται χρυσός. Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και μαζί του επέστρεψαν στην ενδεκάδα, όλοι οι κομμένοι από την προηγούμενη τάξη πραγμάτων (Νάβας, Μαρσέλο, Ίσκο).

Ε, λοιπόν αυτή η τριάδα (μαζί με τους επίσης υπό δυσμένεια Μπέιλ και Μάρκο Ασένσιο) ήταν αυτή που καθάρισε απέναντι στην Θέλτα (2-0) σε μία νίκη πιο δύσκολη από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ.

Ο Κέιλορ Νάβας με υπέροχη επέμβαση κράτησε το 0-0 σε κεφαλιά του Μάξι (16’), ενώ η μοναδική καλή στιγμή της Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα μίζερο πρώτο μέρος ήταν ένα δοκάρι του Μπέιλ (26’).

Η «βασίλισσα» ανέβασε πολύ την πίεση στην επανάληψη, έκλεισε την Θέλτα στα καρέ της και τελικά τα γκολ ήρθαν. Το VAR πήρε πίσω το τέρμα του Λούκα Μόντριτς λόγω παθητικού οφσάιντ στον Βαράν (57’), όμως πέντε λεπτά αργότερα το 1-0 έγινε. Ο Μπενζεμά τρύπησε την άμυνα από αριστερά και ο Ίσκο που ήρθε με φόρα από πίσω λύτρωσε την «βασίλισσα».

Η Θέλτα πέταξε λευκή πετσέτα και λίγο αργότερα (77’) ο Μαρσέλο σέρβιρε το 2-0 στον Γκάρεθ Μπέιλ, με το κοινό του «Μπερναμπέου» να είναι πιο εκδηλωτικό από ποτέ φέτος, στην αλλαγή σελίδας που επιχείρησαν εκ νέου οι «μερένγκες».

Προτεινόμενα Άρθρα