"Στα επόμενα ματς, πρέπει να… πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απογοητευμένος και απορημένος με τις κόντρες που ευνόησαν τον Ολυμπιακό στα τρία από τέσσερα γκολ του, ήταν ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου.

Για τον αγώνα: “Δεν μπορώ να καταλάβω πως συνέβη αυτό, βλέποντας το σκορ και την εικόνα. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο παιχνίδι που ο Ολυμπιακός να είχε τέτοια αποτελεσματικότητα. Δεν έχει συμβεί αυτό άλλη φορά με τις κόντρες. Αν έχω κάποια παράπονα, είναι στο 3ο και στο 4ο γκολ. Δείξαμε αφέλεια. Θα κρατήσουμε αυτά που πρέπει και θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα στα υπόλοιπα παιχνίδια”.

Για την εικόνα του ΑΡΗ μέχρι το 1-0 του Ολυμπιακού: “Εχει να κάνει ακριβώς με εκείνο το σημείο που έχουμε 3-4 προϋποθέσεις για γκολ και κάποιες φάσεις. Σε εκείνο το σημείο, μετά τη φάση του Φετφατζίδη δεχόμαστε γκολ. Προσπαθούμε μα ισορροπήσουμε και πάλι δεχόμαστε γκολ. Χωρίς να μας ε΄χει απειλήσει ο αντίπαλος ουσιαστικά. Αυτό συμβαίνει όταν ο αντίπαλος έχει ποιότητα και πηγαίνουν όλα καλά για αυτό. Ξαναλέω ότι είναι δύσκολο να βρεις ένας ματς στο οποίο να έχεις δεχθεί τέσσερα γκολ και τα τρία να έχουν έρθει από κόντρα.

Προσπαθούσαμε να μην παίρνουν τη μπάλα οι χαφ του Ολυμπιακού και να εκιμεταλλευόμαστε τα λάθη του μεσοαμυντικά. Το πετύχαμε. Αλλά για να πετύχει όλο αυτό πρέπει να γίνει 3-4 φορές. Να έχις θάρρος, αυτοπεποίθηση και ποιότητα να τα αξιοποιήσεις. Δεν γίνεται να βγαίνεις τόσες φορές μπροστά και να χάνεις τις ευκαιρίες που έχεις”.

Συνεχίζοντας, ο προπονητής του ΑΡΗ υπογράμμισε: “Αφήνω τα καλά, να τα βλέπουν οι υπόλοιποι. Κρατάω τα άσχημα και προσπαθώ να τα διορθώσω. Είναι μία αφορμή για να δουλέψουμε παραπάνω. Θα πρέπει να… πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο, στα επόμενα έξι παιχνίδια. Το 3ο και το 4ο γκολ έχουν αφέλεια. Είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνει ξανά”.

Για την εμφάνιση του ΑΡΗ στην επανάληψη: “Χρειάστηκε ένα ταρακούνημα στα αποδυτήρια. Μετά τα γκολ, το πρώτο ημίχρονο δεν κύλησε καλά. Δεν είχαμε συνηθίσει να δεχόμαστε τόσο γρήγορα και ειδικά δύο γκολ. Βρεθήκαμε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση και αν δεν αντιδρούμε στο δεύτερο ημίχρονο, θα ήταν χειρότερα τα πράγματα”.

Προτεινόμενα Άρθρα