Ζμπαρί στο AllAboutARIS: "Ικανός για τη νίκη ο ΑΡΗΣ"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οταν η κουβέντα έρχεται στο Ολυμπιακός-ΑΡΗΣ, πάντα το πρώτο πράγματα που έρχεται στο μυαλό όλων, είναι ο Νορντίν Ζμπαρί.

Ο Βέλγος επιθετικός ήταν εκείνος που “υπέγραψε” την τελευταία νίκη των “κιτρινόμαυρων” στην έδρα των Πειραιωτών, με το 0-1 της σεζόν 2001-02 στο ΟΑΚΑ. 

“Το θυμάται ακόμα ο κόσμος… Και δείχνει την αγάπη του. Πάντα θα έχουμε εκείνο το ματς με τον Ολυμπιακό. Εγώ και αυτοί”, είπε ο παλαίμαχος άσσος στο AllAboutARIS, καταθέτοντας τη δική του γνώμη για το αποψινό ματς και κάνοντας τη δική του αναδρομή στο ματς που έκρινε ο ίδιος. 

“Εκείνο το ματς ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Πολύ δύσκολο. Για αυτό και η νίκη μας ήταν πολύ μεγάλη. Δεν το πίστευαν πολλοί. Θα μπορούσαμε να χάσουμε κιόλας, βλέποντας τις ευκαιρίες που έχανε ο Ολυμπιακός. Εμείς είχαμε πιο λίγες αλλά θέλαμε να αξιοποιήσουμε μόνο μία. Και την αξιοποιήσαμε. Το χαρήκαμε, όπως και ο κόσμος που μας περίμενε μετά στο αεροδρόμιο. Εκείνο ήταν φοβερό! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ”. 

Ο Ζμπαρί φυσικά παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας εικόνα τόσο για την κατάσταση του ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια όσο και για την φετινή σεζόν. 

“Χάρηκα πολύ με την επιστροφή της ομάδας στην 1η κατηγορία. Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη ο υποβιβασμός της, Φέτος δεν κατάφερα να παρακολουθήσω κάποιο παιχνίδι αλλά βλέπω τα αποτελέσματα. Τον τελευταίο μήνα τα πάει πολύ καλά και κάνει τη διαφορά αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κόντρα στον Ολυμπιακό βέβαια, το έργο της είναι δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Πρέπει να σεβαστείς τον αντίπαλο αλλά να είσαι και αποφασιστικός. Να δείξεις τόλμη και να παίξεις με καρδιά. Ετσι παίξαμε και εμείς τότε. Θέλει και τύχη βέβαια. Αλλά η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Και ο ΑΡΗΣ είναι ικανός για να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Αρκεί να δείξει ότι το θέλει. Είναι πολλά τα χρόνια χωρίς νίκη στην Αθήνα και ήρθε η ώρα για να αλλάξει αυτό. Εστω και αν δεν με συμφέρει (σ.σ γέλια)”.

Προτεινόμενα Άρθρα