Πιέζουν για τιμωρία στη Σίτι και οι ομάδες της Premier!

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει ν’ αντιμετωπίσει μονάχα τα Football Leaks που προκάλεσαν την έρευνα της UEFA, αλλά και τις ομάδες της Premier που φέρονται να πιέζουν για τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι αναφορικά με την παραβίαση κανονισμών του Financial Fair Play!

Σύμφωνα με τους «Times», τουλάχιστον 12 ομάδες από το κορυφαίο πρωτάθλημα, έχοντας αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τους «πολίτες» και το ενδεχόμενο πολύ σοβαρών κυρώσεων για τον σύλλογο που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, πιέζουν για να επιβληθεί τιμωρία από την UEFA!

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης πως η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται υπό διερεύνηση για τις καταγγελίες παραβίασης των κανονισμών του Financial Fair Play με τον τρόπο που εισέρρεαν χρήματα στα ταμεία του κλαμπ από τον Σεΐχη Μανσούρ και την εταιρεία του στο Άμπου Ντάμπι.

 
Από την πλευρά της, η Σίτι αρκέστηκε να δηλώσει ότι τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιεύει είναι αληθή και αδιάψευστα και πως με την έρευνα από την UEFA θα μπει ένα τέλος στην υπόθεση που άνοιξε με… υποκλοπή αρχείων και e-mail από τον σύλλογο.

Προτεινόμενα Άρθρα