Κρατάει κλειστά χαρτιά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ανοικτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Στο χθεσινό “διπλό” ο προπονητής του ΑΡΗ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και δεν έδειξε κάτι ξεκάθαρο όσον αφορά το σχήμα το οποίο να προτιμήσει. 

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες θέσεις. Οπως δηλαδή αυτή του επιτελικού μέσου και του δεξιού οπισθοφύλακα. 

Ο Τόνσο παραμένει ως επιλογή για τη θέση του Ντιγκινί αλλά δεν είναι 100% έτοιμος. Ετσι πρώτα ο Μαρτίνες και κατά δεύτερο λόγο ο Φετφτατζίδης, έχουν τις δικές τους πιθανότητες. 

Στην περίπτωση που ο Μπάσα επιστρέψει στην ενδεκάδα, αυτό θα γίνει με τριάδα στα χαφ. Ενα ενδεχόμενο όμως που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να γίνει στη διάρκεια του ματς και ανάλογα με την εξέλιξη του, όπως για παράδειγμα έγινε με την ΑΕΚ, και ειδικά από τη στιγμή που το υπάρχον δίδυμο τα πηγαίνει αρκετά καλά. 

Στην άμυνα ο Τζανακάκης είναι η προφανής -και λογική- επιλογή για το δεξί άκρο από τη στιγμή που επανήλθε μετά την τιμωρία του. Αλλά υπάρχει η πολύ καλή εμφάνιση του Βαλεριάνου κόντρα στην ΑΕΚ που του δίνει πιθανότητες για να διατηρηθεί στην ενδεκάδα, συν ότι δεν φάνηκε κάτι ξεκάθαρο στο διπλό.

Στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στο Ρύσιο -και θα είναι και κλειστή σε αντίθεση με τη χθεσινή- αναμένεται να φανερώσει περισσότερα πράγματα όσον αφορά τις τελικές του αποφάσεις. 

Προτεινόμενα Άρθρα